Hercules C-130, mentenanță. Unde își repară Brazilia aeronavele

Darius Muresan / 10 oct 2018 / 10:44

Forțele Aeriene Braziliene vor acorda un contract de 98,9 milioane de dolari pentru mentenanța a 12 aeronave Hercules C-130.

Forțele Aeriene Braziliene (FAB) vor acorda contractul de mentenață a aeronavelor Hercules Lockheed Martin C-130, companiei portugheze OGMA. Contractul care prevede mentenanța avioanelor și modernizarea acestora se ridică la 98,9 milioane de dolari.

Este vorba de 12 avioane de transport Hercules Lockheed Martin C-130.

Forțele Aeriene Braziliene au confirmat publicației janes.com, că acordul se va extinde pe o perioadă de cinci ani. Vor intra în mentenanță și modernizare la OGMA opt aeronave Hercules C-130H, două modele C-130H2 și două KC-130H.

Lucrările includ înlocuirea și repararea echipamentelor, dar și a pieselor. Din contractul de mentenanță sunt excluse lucrări la motoarele T56A-15, la kitul de realimentare în zbor și la sistemul de combatere a incendiilor.

Amintim că tot în Portugalia, la OGMA, vor intra în mentenanță și aeronavele F-16 deținute de România. Într-un interviu acordat în vara acestui an pentru Defense România, Viorel Manole, directorul PATROMIL, a explicat cum Lockheed Martin ar fi fost de acord ca mentenața să se facă la Aerostar Bacău, dar au existat piedici din partea autorităților române.

CITEȘTE AICI: România: F-16, mentenanță la Aerostar Bacău? Viorel Manole: Suntem într-o situație complet stupidă

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy