Hercules C-130, mentenanță. Unde își repară Brazilia aeronavele

Darius Muresan |
Data publicării:

Forțele Aeriene Braziliene vor acorda un contract de 98,9 milioane de dolari pentru mentenanța a 12 aeronave Hercules C-130.

Forțele Aeriene Braziliene (FAB) vor acorda contractul de mentenață a aeronavelor Hercules Lockheed Martin C-130, companiei portugheze OGMA. Contractul care prevede mentenanța avioanelor și modernizarea acestora se ridică la 98,9 milioane de dolari.

Este vorba de 12 avioane de transport Hercules Lockheed Martin C-130.

Forțele Aeriene Braziliene au confirmat publicației janes.com, că acordul se va extinde pe o perioadă de cinci ani. Vor intra în mentenanță și modernizare la OGMA opt aeronave Hercules C-130H, două modele C-130H2 și două KC-130H.

Lucrările includ înlocuirea și repararea echipamentelor, dar și a pieselor. Din contractul de mentenanță sunt excluse lucrări la motoarele T56A-15, la kitul de realimentare în zbor și la sistemul de combatere a incendiilor.

Amintim că tot în Portugalia, la OGMA, vor intra în mentenanță și aeronavele F-16 deținute de România. Într-un interviu acordat în vara acestui an pentru Defense România, Viorel Manole, directorul PATROMIL, a explicat cum Lockheed Martin ar fi fost de acord ca mentenața să se facă la Aerostar Bacău, dar au existat piedici din partea autorităților române.

CITEȘTE AICI: România: F-16, mentenanță la Aerostar Bacău? Viorel Manole: Suntem într-o situație complet stupidă

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel