Blindat BTR-4MV1. Thailanda este interesată de achiziții din Ucraina

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:

Tailanda este interesată să achiziționeze cea mai recentă versiune a transportatorului blindat BTR-4, produs de Ucraina.

Consiliul Național de Securitate și Apărare al Ucrainei (NSDC) a precizat săptămâna trecuă că oficialii din Ucraina au purtat discuții cu partea tailandeză cu privire la potențiale achiziții care includ modelul BTR-4MV1. Modelul produs de Kharkov Morozov Design a fost prezentat la finalul anului 2017.

Oficialii tailandezi au precizat că BTR-4 "ar putea deveni principalul transportator blindat pentru Thailanda", informează janes.com. Potrivit țării vecine, negocierile dintre Ucraina și vice-amiralul Sangkorn Pongsiri "au vizat problema extinderii cooperării bilaterale militare".

BTR-4MV1 a fost testat cu succes la finele anului 2017. Potrivit sursei citate, blindatul de luptă BTR-4MV1 este o variantă avansată a modelului BTR-4. Vehiculul este fabricat și proiectat conform standardelor NATO.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel