Articole promovate

Cele mai noi titluri

Rusia este deschisă dialogului, dar nu va bate la uşi închise, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin în timpul discursului său anual susţinut miercuri în faţa celor două camere reunite ale Parlamentului rus, cu referire la relaţiile în prezent tensionate dintre...

Scris de: S.I. Catalin       20 feb, 14:20

Compania americană specializată în domeniul militar, Lockheed Martin a prezentat, miercuri, la expoziția internațională din domeniul aeronautic "Aero India 2019", noul avion de luptă multi-rol F-21, potrivit Defence-Blog şi Defence World.

Scris de: S.I. Catalin       20 feb, 15:58

MApN anunță că  România va participa la misiunea ONU de stabilizare din Mali.

Scris de: Mircea F. Cristian       20 feb, 13:43

Într-o scrisoare trimisă omologului său german, ministrul britanic de Externe, Jeremy Hunt, a criticat embargoul Berlinului asupra vânzărilor de arme către Arabia Saudită pentru efectele negative pe care le are acesta asupra exporturilor britanice.

Scris de: S.I. Catalin       20 feb, 11:20

OMV Petrom îşi doreşte foarte mult să continue proiectul de gaze din Marea Neagră, însă, deocamdată, nu se întrunesc condiţiile necesare pentru a fi luată decizia de a merge mai departe, a declarat, miercuri, Christine Verchere, CEO al OMV Petrom, într-o conferinţă pe...

Scris de: S.I. Catalin       20 feb, 13:20

Preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, a înregistrat în Parlamentul de la Kiev un proiect de lege care presupune ca Ucraina să permită accesul unităţilor armate ale unor state străine pentru a participa la exercitii militare organizate pe teritoriul statului ucrainean - potrivit...

Scris de: S.I. Catalin       20 feb, 12:14

Ministrul cubanez de externe, Bruno Rodriguez, a calificat marţi ca "abjecte" acuzaţiile preşedintelui american, Donald Trump, potrivit cărora militari cubanezi se află în Venezuela pentru a-l apăra preşedintele Nicolas Maduro, relatează AFP.

Scris de: S.I. Catalin       20 feb, 08:51

Două avioane ale forțelor aeriene indiene s-au ciocnit în aer, marți, în sudul statului Karnataka, în timp ce repetau un spectacol acrobatic. În urma ciocnirii, unul dintre piloți și-a pierdut viața.

Scris de: S.I. Catalin       20 feb, 09:15

Un grup de nave din cadrul Flotei Rusiei din Marea Neagră, între care corveta 'Orehovo-Zuevo' şi nava de recunoaştere 'Ivan Hurs', au început marţi o misiune de supraveghere neîntreruptă a distrugătorului american USS Donald Cook, care a intrat în apele Mării Negre.

Scris de: Tudor Curtifan       19 feb, 22:05

Krasimir Karakachanov, ministrul Apărării al Bulgariei, vine cu noi informații privind avioanele F-16 pe care Sofia urmează să le achiziționeze.

Scris de: Tudor Curtifan       19 feb, 18:15

Distrugătorul american "Donald Cook" se îndreaptă în Marea Neagră, pentru a doua oară de la începutul acestui an.

Scris de: Tudor Curtifan       19 feb, 19:51


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Copyright 2019 - Toate drepturile rezervate.
defense.n-nxt.25